Τα ΜΑΤ δεν βγήκαν για καφέ στη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο (οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 103-68).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί με διακριτικά του Πανιωνίου που έφταναν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο δίχως εισιτήριο, κάτι που όμως δεν συνέβη αφού ήταν άμεση η επέμβαση της Αστυνομίας. Κατά την αποχώρησή τους όμως από το σημείο συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ, πετώντας πέτρες και μολότοφ.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: sport-fm.gr

Η ένταση κράτησε για μερικά λεπτά, πριν επέμβει δυναμικά η Αστυνομία και προβεί σε συλλήψεις. Η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο από τον έλεγχο, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από λίγο και τον κόσμο να μπαίνει με ασφάλεια στο εσωτερικό του «Μάκης Λιούγκας». Ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» ξεκίνησε κανονικά στις 17:00.

ΠΗΓΗ: Newsroom Αθήνα 9.84 athina984.gr

(Eurokinissi Sports)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για δεύτερη σερί χρονιά μετά την εύκολη επικράτηση του με 103-68 επί του Πανιώνιου στο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» στην Γλυφάδα.

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν από νωρίς το προβάδισμα και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν από τον Πανιώνιο. Πρώτη σκόρερ για τις «ερυθρόλευκες» ήταν η Κάιζερ με 16 πόντους, ενώ απο τις ηττημένες ξεχώρισε η Θεοδωρομανωλάκη με 15.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι οπαδοί συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο. Τα επεισόδια δεν κράτησαν πολύ ώρα με την αστυνομία να προβαίνει σε συλλήψεις.

Ένταση είχαμε και κατά την διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου όταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά εναντίων των  φίλαθλων του Πανιώνιου που αποχωρούσαν από το γήπεδο. Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε ο αγώνας διεκόπη με τις δύο ομάδες να αποσύρονται  στα αποδυτήρια  για περίπου 10 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 33-53, 49-78, 68-103
Διαιτητές: Τσαρούχα-Αναστόπουλος Αντ.-Δαρλαμήτσος

Ολυμπιακός: Γκότζι 2, Σταμάτη 7, Μπόνι 4, Χατζηνικολάου 13, Κάιζερ 16, Μάλτση 14, Παπαμιχαήλ 2, Χαλιβέρα 7, Τζόνσον 7, Δημητράκου 8, Κοσμά 8, Καλτσίδου 15.
Πανιώνιος: Πέτερσεν 13, Τσίκα, Χίλι 12, Τσιάδη 4, Μπότσαρη 3, Σταμπούρλου 3, Θεοδωρομανωλάκη 15, Στεφανίδου 7, Πατεράκη 7, Γριγορίου 3, Μίτσι, Τζόουνς 1.

ΠΗΓΗ: praktoreio-sport.gr

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.