Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης




Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Γυναίκα & Υγεία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 18:00μ.μ. στο Μ. Θεοδωράκης (Κύπρου 68) Αργυρούπολη με αφορμή τον εορτασμό της γυναίκας.

Η συνεχής ενημέρωση όλων των γυναικών για τα νεώτερα δεδομένα σχετικά με το καρκίνο του μαστού και τη πρόληψη του αποτελεί βασική προτεραιότητα του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης που στο πλαίσιο αυτό οργανώνει ομιλία με τους εξής ομιλητές:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σύγχρονες αντισυλληπτικές μέθοδοι

Νικόλαος Σαλάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού,Αντισύλληψης & Αναπαραγωγικής Υγείας .

Νεώτερα δεδομένα στη πρόληψης & Θεραπεία του μαστού

Νικήτα Αλεξάνδρα, Ιατρός Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού Mediterraneo Hospital

Μιχαλόπουλος Νίκος ,Ιατρός Ογκοπλαστικός χειρούργος μαστού Mediterraneo Hospital

Πρόληψη Γυναικολογικού καρκίνου

Αναστάσιος Ποτήρης, Ιατρός Β Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο

HPV Εμβολιασμός

Ιωάννης Μπούτας, Ιατρός Β Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Η ομιλία θα σώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες του δήμου να ενημερωθούν για τις νεώτερες μελέτες που σαφώς αποδεικνύουν τη μεγάλη σημασία της έγκαιρης αλλαγής συμπεριφοράς με την υιοθέτηση υγιών στάσεων ζωής όπως αποφυγή αλκοόλ, καπνίσματος φυσική άσκηση αλλά και της τακτικής αυτοεξέτασης μαστού για τις γυναίκες όπως και της μαστογραφίας γυναικών από την ηλικία των 40 ετών και πάνω.

Υπό την αιγίδα: Β Μαιευτική &Γυναικολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο και της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού Αντισύλληψης&Αναπαραγωγικής Υγείας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.