O Hλίας Μαμαλάκης στον Άλιμο: “Τρώτε αυγά άφοβα και δύο την ημέρα μόνο καλό κάνουν” (VIDEO)




 

 

“Τρώτε αυγά άφοβα, και δύο την ημέρα μόνο καλό κάνουν”, προέτρεψε ο Ηλίας Μαμαλάκης, το ακροατήριο που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση “Με το πηρούνι χτίζουμε την υγεία μας”, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου.

Μάλιστα ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε και σε άρθρο του Χρήστου Ντέλλου (διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Τζανείου Νοσοκομείου) “Αυγά, ψέματα και χοληστερίνη” (δείτε εδώ το άρθρο)

Ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Ηλίας Μαμαλάκης, Γευσιγνώστης, Συγγραφέας Γαστρονομικών Βιβλίων και Σεφ, μίλησαν για την ελληνική κουζίνα και την υγεία που ξεκινάει πάντα από το τραπέζι μας.

Η ελληνική διατροφή από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα, η παραδοσιακή κουζίνα, ο υγιεινός συνδυασμός τροφίμων, ο συνδυασμός άσκησης και διατροφής και η διαχείριση της υγιεινής ζωής στην καθημερινότητα ήταν τα θέματα που παρουσιάστηκαν από δύο ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη διατροφή και στην έρευνα.

“Ακούσαμε πάρα πολλά ενδιαφέροντα, χρήσιμα πράγματα και ο κ. καθηγητής και ο κ. Μαμαλάκης ήταν εξαιρετικοί ομιλητές, επί 2 ώρες δεν ακουγόταν ούτε ανάσα από το ακρoατήριο” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

“Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας κάνατε την τιμή και ήρθατε. Οι γονείς πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν σωστές διατροφικές συνήθειες στα παιδιά. Σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν τα σχολεία και ο δήμος”.

“Την επόμενη φορά να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους γονείς των παιδιών στα σχολεία, γιατί εκεί το ακροατήριο έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία, να υιοθετήσει αυτά τα πράγματα. Κι από τον παιδικό σταθμό, τα παιδιά πρέπει να τρώνε σωστά από μικρά” είπε ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας.

Ανδρέας Κονδύλης, Ηλίας Μαμαλάκης, Ντέπυ Τζελέπη (θουκυδίδειος Γυμναστικός Σύλλογος), Δημήτρης Κουρέτας, Μάνος Γαρυφαλάκης (πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου)

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

https://www.youtube.com/watch?v=dAP_SxK4kn4

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “O Hλίας Μαμαλάκης στον Άλιμο: “Τρώτε αυγά άφοβα και δύο την ημέρα μόνο καλό κάνουν” (VIDEO)

  • 22/03/2017 at 10:50 μμ
    Permalink

    Εφ’ όσον ήταν στο πρόγραμμα να γίνει στην περιοχή πολιτιστικό κέντρο γιατί δεν έγιναν νωρίτερα οι διαμαρτυρίες και η αποτροπή της ανέγερσης αν βέβαια είχε αυτό το δικαίωμα η άρχουσα τάξη .. !!

    Απαντήστε
    • 23/03/2017 at 9:03 πμ
      Permalink

      Έχει μπει το σχόλιο σε λάθος άρθρο

      Απαντήστε
  • 23/03/2017 at 8:56 πμ
    Permalink

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΕΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ
    ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΙΜΟΥ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.