Μία όμορφη βραδιά για τους βιβλιόφιλους από τη ΔΗΜΤΟ ΑΛΙΜΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Σε μια όμορφη βραδιά εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Στην Ψυχή του Ηγεμόνα» του Κωνσταντίνου Μανίκα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου, που έγινε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, με συντελεστές τις εκδόσεις Ιωλκός, εκλεκτούς προσκεκλημένους και τη ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας του Αλίμου, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση.

Η Αλιμιώτισσα Ντέπη Στενού, ο πρώην Υπουργός κύριος Πέτρος Δούκας και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας κύριος Νίκος Χιδίρογλου ήταν οι παρουσιαστές του πονήματος, το οποίο αποτελεί ένα πολιτικό μυθιστόρημα, γραμμένο σε άριστη ελληνική γλώσσα, που πραγματεύεται τη ζωή, τις προσπάθειες και την πορεία ενός φερέλπιδος πολιτικού που παλεύει με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό για να τα καταφέρει.

Στο τέλος του βιβλίου, παρουσιάζεται και εκθειάζεται η ψυχοθεραπεία του ήρωα και έτσι το βιβλίο πέρα από πολιτικό μυθιστόρημα, αποτελεί και δοκίμιο για την αξία της ψυχοθεραπείας.

Το διττό του χαρακτήρα του βιβλίου τονίστηκε και από τους τρεις παρουσιαστές και όλοι συνεχάρησαν τον κύριο Μανίκα για την πρώτη του απόπειρα συγγραφής, ο οποίος έχει και ο ίδιος διπλή ιδιότητα ως ψυχολόγος και ως οικονομολόγος.

Ανάμεσα από τις σύντομες ομιλίες των τριών παρουσιαστών, παρεμβάλλονταν ο καταξιωμένος μουσικός Ηρακλής Κοντός με την κιθάρα του και τη φυσαρμόνικά του ερμηνεύοντας όμορφα έντεχνα τραγούδια παλιών και νέων δημιουργών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ Μανώλη Μιχαλέτου, ο οποίος τόνισε ότι στην εποχή της κρίσης όλοι αναζητούν τους πνευματικούς ταγούς οι οποίοι θα οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από τις δυσκολίες, αλλά προέχει να φτιάξουμε πρώτα τους πνευματικούς ανθρώπους, για αυτό και αυτή η πρωτοβουλία για μία διαφορετική πολιτιστική εκδήλωση από μία κομματική οργάνωση.

Σύντομο χαιρετισμό απήυθυηνε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, συγχαίροντας τον συγγραφέα και αναρωτώμενος εάν θα υπάρξει και βιβλίο για την ψυχή του ψηφοφόρου καθώς και η κυρία Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής της Β Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν κυρία Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής της Β Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο πρώην Δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Άλιμος Όλοι Μαζί, Νίκος Τσαμπαρλής, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ και δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Διαμαντής, ο πολιτευτής κύριος Σωτήρης Ησαϊας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κύριος Στάθης Ευσταθόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μεταμόρφωσης κύριος Μιχάλης Φέκκας, ο πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και Αλιμιώτης Μανώλης Καλοκαιρινός, η πρόεδρος του Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων κυρία Καρύδη και πλήθος μελών και φίλων της ΔΗΜΤΟ ΑΛΙΜΟΥ καθώς και βιβλιόφιλων συμπολιτών μας που πέρασαν μία όμορφη βραδιά.


 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.