Mεταξύ Λονδίνου και Γλυφάδας η Βάνα Μπάρμπα: Κάνει σύμφωνο συμβίωσης




Μια ριζική αλλαγή στη ζωή της αποφάσισε να κάνει η  52χρονη Βάνα Μπάρμπα. Έχοντας κουραστεί να είναι ο άντρας της ζωής της εδώ και δεκαετίες, μεγαλώνοντας μόνη της και άξια το παιδί της, και επιλέγοντας μία μοναχική ζωή, «χτυπάει» το χέρι στο τραπέζι, κάνει την προσωπική της ανατροπή και δίνει οριστικά την καρδιά της στα χέρια του Τάρεκ Καϊτούνι.

«Δεν είναι έρωτας όλο αυτό που ζω. Είναι ωραίο να συγκατοικούν δύο άνθρωποι, να συμβιώνουν, να μένουν μαζί. Αυτό είναι αγάπη», εξηγεί στην εφημερίδα «Άποψη» η δημοφιλής ηθοποιός, που σύμφωνα με τη νέα ζωή που είναι έτοιμη να ξεκινήσει, θα μοιράζεται μεταξύ Λονδίνου και Ελλάδος, αφού δεν είναι διατεθειμένη για την ώρα να εγκαταλείψει τον σημαντικό αγώνα της, και δη φιλανθρωπικό, στο πλευρό του δημάρχου Γλυφάδας (Η Βάνα είναι δημοτική σύμβουλος).

«Κουράστηκα να είμαι μόνη μου. Θέλω να είμαι και να μείνω με έναν άνθρωπο. Κοντεύω τα 52. Φτάνει πια. Μεγάλωσα το παιδί μου και  θέλω να μείνω με κάποιον.  Είχα συνηθίσει στη μοναξιά. Είμαι γυναίκα πάνω από όλα και το ξέχασα αυτό. Κουράστηκα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Αρκετά με αυτό το στυλ που είχα υιοθετήσει όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε μόνοι  μας. Τέρμα. Κουράστηκε η ψυχή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Να ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται θέμα γάμου. Πρόκειται για συγκατοίκηση, για συμβίωση, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με έρωτα η απόφασή μου αυτή. Είναι ωραίο να μένεις με κάποιον, και αυτό εγώ το ορίζω ως αγάπη».

ΠΗΓΗ: star.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.