“Ειρηνοδρομία 2017”: Και στα αγγλικά το νέο Website




Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2017 ανακοινώνει τη λειτουργία του ΝΕΟΥ δικτυακού τόπου της Διοργάνωσης: www.eirinodromia.gr και την επίσημη έναρξη των εγγραφών συμμετεχόντων & εθελοντών.

Η Ειρηνοδρομία 2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές με στόχο την ευκολότερη κατεύθυνση και καθοδήγηση του δρομέα.

Στον νέο δικτυακό τόπο www.eirinodromia.gr οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να βρουν πλήθος ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τη διοργάνωση και τις αγωνιστικές της εκδηλώσεις. Από το πακέτο παροχών και τους χάρτες των διαδρομών, την υγειονομική κάλυψη και τους σταθμούς υποστήριξης μέχρι την λειτουργία του κέντρου εγγραφών και την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, ο δρομέας αποκτά σαφή εικόνα του αγώνα μέσα από την περιήγησή του στη νέα ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί και στην αγγλική γλώσσα για να υποδεχτούμε τους μη ελληνόφωνους φίλους δρομείς!

 Η επίσημη έναρξη των εγγραφών ξεκίνησε στις 23.02.17 με πρώτες εγγραφές αυτές της Ολυμπιονίκη Βούλας Κοζομπόλη και του πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη, οι οποίοι είναι από πέρσι και οι επίσημοι «Πρεσβευτές ειρήνης»για το θεσμό της Ειρηνοδρομίας!

 Η Ειρηνοδρομία περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ, καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ«KidsAthletics».

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes

 Ταυτόχρονα, “άνοιξαν” και οι εγγραφές των εθελοντών καιο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί να αγκαλιάσουντη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της.Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώναενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

 Πάρτε μια γεύση από τη μεγάλη αθλητική γιορτή της ειρήνης βλέποντας το βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ειρηνοδρομίας 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=DtWd3aSFlKk

 Η Ειρηνοδρομία οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και με τη συνεργασία του αθλητικού σωματείου Ο.Φ.Κ.Α ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.