Ειρηνοδρομία 2017: Γιορτή αθλητισμού, δημοκρατίας και μνήμης (VIDEO)
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης  παραβρέθηκε σήμερα 23 Μαρτίου στο δημαρχείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στη συνέντευξη τύπου για την Ειρηνοδρομία

Η Ειρηνοδρομία διοργανώνεται για πολλοστή φορά από τον Δήμο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΝΑΓΟΥΛΕΙΑ» στην μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Όπως ενημέρωσε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν ως ενίσχυση στην Κιβωτό του Κόσμου. «Είναι μια σπουδαία για μας διοργάνωση, με μεγάλη ιστορία. Κεντρικό μας σύνθημα είναι η ειρήνη και ταυτόχρονα διεκδικούμε την συμμετοχή των πολιτών για να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις».

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «η Ειρηνοδρομία είναι γιορτή αθλητισμού, δημοκρατίας και μνήμης. Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται αρωγός σε αυτήν, αλλά και σε κάθε παρόμοια προσπάθεια.»
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν επίσης :
ο Αντιδήμαρχος Σπήλιος Διαβολίτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας άρσης βαρών Κώστας Κορλός, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και πρέσβειρα της «ειρήνης» των αγώνων Βούλα Κοζομπόλη, και οι αθλητές Κώστας Γκελαούζος και Αχιλλέας Τζανετόπουλος.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

Νέο ανανεωμένο πακέτο Παροχών προς τους δρομείς στην Ειρηνοδρομία 2017…!!!

Οι παροχές της συμμετοχής περιλαμβάνουν:
1. Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα (για εγγραφές μέχρι τη 1 Μαΐου 2017).
2. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.Chip χρονομέτρησης.
3. Επίσημο T-Shirt.
4. Νέο ανανεωμένο αναμνηστικό μετάλλιο.
5. Δωρεάν φωτογραφίες τερματισμού με την αναγραφή του χρόνου τερματισμού για τον κάθε συμμετέχοντα.
6. Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
7. Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.
8. Πλήρης υγειονομική κάλυψη.
9. Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο:
https://www.eirinodromia.gr/

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2017 ανακοινώνει τη λειτουργία του ΝΕΟΥ δικτυακού τόπου της Διοργάνωσης: www.eirinodromia.gr και την επίσημη έναρξη των εγγραφών συμμετεχόντων & εθελοντών.

Η Ειρηνοδρομία 2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές με στόχο την ευκολότερη κατεύθυνση και καθοδήγηση του δρομέα.

Στον νέο δικτυακό τόπο www.eirinodromia.gr οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να βρουν πλήθος ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τη διοργάνωση και τις αγωνιστικές της εκδηλώσεις. Από το πακέτο παροχών και τους χάρτες των διαδρομών, την υγειονομική κάλυψη και τους σταθμούς υποστήριξης μέχρι την λειτουργία του κέντρου εγγραφών και την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, ο δρομέας αποκτά σαφή εικόνα του αγώνα μέσα από την περιήγησή του στη νέα ιστοσελίδα.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Η ιστοσελίδα λειτουργεί και στην αγγλική γλώσσα για να υποδεχτούμε τους μη ελληνόφωνους φίλους δρομείς!

 Η επίσημη έναρξη των εγγραφών ξεκίνησε στις 23.02.17 με πρώτες εγγραφές αυτές της Ολυμπιονίκη Βούλας Κοζομπόλη και του πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη, οι οποίοι είναι από πέρσι και οι επίσημοι «Πρεσβευτές ειρήνης»για το θεσμό της Ειρηνοδρομίας!

 Η Ειρηνοδρομία περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ, καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ«KidsAthletics».

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes

 Ταυτόχρονα, “άνοιξαν” και οι εγγραφές των εθελοντών καιο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί να αγκαλιάσουντη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της.Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώναενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

 Πάρτε μια γεύση από τη μεγάλη αθλητική γιορτή της ειρήνης βλέποντας το βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ειρηνοδρομίας 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=DtWd3aSFlKk

 Η Ειρηνοδρομία οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και με τη συνεργασία του αθλητικού σωματείου Ο.Φ.Κ.Α ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.