Η συγγραφέας Μαριάννα Τεγογιάννη στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλίμου




Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 10:30, σας περιμένουμε στην Βιβλιοθήκη μας, για μια “Περιπέτεια στο βουνό των φεγγαρολούλουδων” με την συγγραφέα Μαριάννα Τεγογιάννη.
Ένα γλυκό παραμύθι για τη συμβολή της συνεργασίας, της συντροφικότητας και της αγάπης της ζωής μας.

Σύνοψη του βιβλίου “Περιπέτεια στο βουνό των φεγγαρολούλουδων”

Στη μαγική χώρα Χόκους Πόκους η ζωή ταράζεται όταν συμβαίνει ένα συγκλονιστικό γεγονός. Το συμβούλιο των νεραϊδοξωτικών, ο Αρχηγός Όλαφ και η Βασίλισσα Σεβαστή αναθέτουν στον Γουίνκι και τον Μπλίνκι, δύο ατίθασα ξωτικά, να εκτελέσουν την επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή…
Ένα μακρινό ταξίδι ξεκινά με συντροφιά ένα χρυσό κλειδί, μια σοφή κουκουβάγια και μια φωνή σαν άνεμο. Στη μεγάλη περιπέτεια προς το Βουνό των Φεγγαρολούλουδων, όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται. Κίνδυνοι καραδοκούν…Παγίδες στήνονται…
Άραγε θα καταφέρουν να ξεφύγουν; Θα μπορέσουν να σώσουν τον κόσμο και το γέλιο των παιδιών;
Ένα γλυκό παραμύθι για τη συμβολή της συνεργασίας, της συντροφικότητας και της αγάπης στη ζωή μας.

Τεγογιάννη Μαριάννα: διάβασε τη βιογραφία

Η Μαριάννα Τεγογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, καθώς και Μουσική, πιάνο, αρμονία και σολφέζ στην Αιολική Σχολή Πειραιά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής και αφήγησης παραμυθιού με τον Δημήτρη Αβούρη. Αρθρογραφεί σε πολλά ηλεκτρονικά περιοδικά και έχει δικές της στήλες. Ανήκει στη συντακτική ομάδα του “Μαγικού Κόσμου του Παιδικού Βιβλίου” της www.kosvoice.gr που το 2013 βραβεύτηκε ως το “Καλύτερο Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας” από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Ποιήματά της έχουν βραβευτεί σε διεθνείς και πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και εκδοθεί σε έντυπες ανθολογίες. Είναι μέλος της Διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας, καθώς και της Society of Children’s Book Writers and Illustrators (SCBWI). Το βιβλίο της Ο Χορός των Ντο Ρε Μι απέσπασε το Α΄ Βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών για το 2014.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.