Η περιπέτεια του δημάρχου Κυθήρων στη ζούγκλα των δρόμων της πόλης




Μια περιπέτεια που έζησε στους δρόμους της Αθήνας, περιγράφει στην προσωπική του σελίδα, στο facebook, ο δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, ερχόμενος στον Άλιμο, την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου (για να επισκεφθεί συμπατριώτες του που μένουν εδώ).

Δείτε τι γράφει ο δήμαρχος:

Ο λεβέντης της φωτογραφίας παραλίγο χτες να πέσει πάνω μου στο φανάρι της Λ. Βουλιαγμένης προς την Αλίμου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Αφού έκανα ελιγμό για να μην με ακουμπήσει, χώθηκε μπροστά σα γνήσιος νεοέλληνας, πέρασε με κόκκινο τη Βουλιαγμένης (!), μπήκε στην Αλίμου και συνέχισε ατάραχος περνώντας με κόκκινο τα 2 φανάρια μέχρι το ναό του Αγ. Γεωργίου (!), σύνολο 3 (!!!). Κύριος, ηλικίας άνω των 70 που δεν χαμπάριαζε ούτε από κορναρίσματα ούτε από τίποτα., δεν γύρισε καν να κοιτάξει γιατί του κορνάραμε. Το αμάξι ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης. Αναζητείται ήδη ο οδηγός από την Τροχαία με τη δική μου υπογραφή. Αν είναι κάτι που δεν ανέχομαι με τίποτα είναι να νομίζουν κάποιοι ότι τα δικαιώματά τους στην κοινωνία είναι περισσότερα από των υπολοίπων. Δεν θα ανεχθώ ποτέ τη μετατροπή της χώρας μου σε μπάχαλο. Πρέπει να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ! Δεν μιλάω για οδηγική συνείδηση και συμπεριφορά εν έτει 2017 στην Ελλάδα γιατί θα γελάσουμε. Δεν μιλάω καν για οδηγική και συμπεριφορική παιδεία γιατί θα γελάσουμε περισσότερο. Μέχρι λοιπόν τα παιδιά μας να διδαχθούν στα σχολεία (γιατί από εκεί εκκινούν ΟΛΑ μας προβλήματα ως κοινωνίας) πώς να οδηγούν σαν άνθρωποι και όχι σαν ζουλού, ας εφαρμοστούν επιτέλους οι Νόμοι! Αρκετοί αθώοι την πλήρωσαν!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η περιπέτεια του δημάρχου Κυθήρων στη ζούγκλα των δρόμων της πόλης

  • 20/03/2017 at 11:02 μμ
    Permalink

    Αγαπητέ κύριε είμαι σίγουρος ότι αν ο καθένας από εμάς έπραττε όπως και εσείς, το αυτονόητο δηλαδή, θα κυκλοφορούσαν σαφέστατα λιγότεροι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι οδηγοι.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.