Ένα βιβλίο, ένα τραγούδι με “ΑΛΜΑ” ψυχής




Το βιβλίο που θα παρουσιαστεί είναι «Το Ημερολόγιο ενός Τσαντίλα» από τις εκδόσεις ‘Μικρή Μίλητος’ και το τραγούδι που θα ακούγεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Συλλόγου «ΑΛΜΑ».

Πρόκειται για μία μοναδική «φιλανθρωπική εκδήλωση» με έντονο διαδραστικό μουσικό χαρακτήρα. Η εφηβική ορχήστρα -που διευθύνει η συγγραφέας- θα παίζει και θα τραγουδάει γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια παράλληλα με την ανάγνωση αποσπασμάτων από το βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα προβάλλονται διαφάνειες και στο κοινό θα μοιραστούν οι στίχοι από τα ρεφρέν ώστε να συμμετέχει κι αυτό τραγουδώντας με τη μουσική ομάδα.

Ο διακεκριμένος μουσικός, Πέτρος Μεταλληνός, θα μας τιμήσει με την παρουσία του παίζοντας φλάουτο και σαξόφωνο με την εφηβική ορχήστρα. Η παρουσία όλων σας είναι σημαντική μιας και το 1/3 των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΑΛΜΑ».

Ομιλητές: Κωνσταντίνος Δαυλός: Δημοσιογράφος, Ελένη Δραγώνα: Συγγραφέας, Επιμέλεια κειμένων, Αθηνά Στάμου: Δημοσιογράφος

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής, Π. Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο Dionysos Zonar’s για την ευγενική του χορηγία που θα προσφέρει στην εκδήλωση:
Καφέ φίλτρου, τσάι, εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, χυμούς Amita,
Cookies, Cake σε διάφορες γεύσεις.

Στην ορχήστρα συμμετέχουν:
Αγγελική Αργυρού, Βασίλης Βογιατζής, Δημήτρης Βογιατζής, Δημήτρης Γκούρας, Έλενα Γουγούδη, Νάσος Γουγούδης, Ραφαέλα Διαμαντή, Αθηνά Ζερβίνη, Δήμητρα Καραμαούνα, Έφη Λελούδα, Φαίδρα Μαζάρωφ, Χρυσάνα Μαζάρωφ, Πέτρος Μεταλληνός, Ευγενία Μητσοτάκη, Βάλια Πάνου, Μαρίνα Πάνου, Αφροδίτη Πεφάνη, Παντελής Πεφάνης, Χρήστος Πολίτης, Μάριος Σολομών, Μαρίνα Λεοντίτση-Στέγγου, Ζωή Στέγγου, Αλεξάνδρα Τσέπα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.