Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τη μαγεία του χορού




 (Σύλλογος Τέταρτου Δημοτικού Αλίμου) Ποιος είπε ότι η γυμναστική πρέπει να είναι βαρετή και μονότονη; Ο διάδρομος και οι επαναλήψεις με τα βαράκια δεν είναι ο μόνος τρόπος για να γυμνάσετε το σώμα σας.

Αν πιστεύετε ότι χορεύοντας γυμνάζονται μόνο τα πόδια, καιρός να αναθεωρήσετε! Όσο απολαμβάνετε τη μουσική, και χωρίς να το καταλάβετε, όλες οι μυϊκές σας ομάδες «δουλεύουν» εντατικά. Με λίγα λόγια, είναι ο πιο απλός τρόπος για να διατηρήσετε το σώμα σας νέο!

Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψουμε μαζί τη μαγεία του χορού και μέσα από μοντέρνες χορογραφίες να γυμναστούμε!

Πότε: Σάββατο 1 Απριλίου
Που: Αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας
Τι: Δωρεάν τμήμα χορευτικής γυμναστικής για μαμάδες και παιδιά!
‘Ωρα: 11:00 – 12:00
Ποιος: Μαρία Πολίτη

Ευχαριστούμε θερμά τη Μαρία Πολίτη, που με πολύ χαρά και προθυμία, προσφέρθηκε αφιλοκερδώς, να δώσει τη δυνατότητα στις μαμάδες και τα παιδιά του σχολείου μας, να διασκεδάσουν γυμνάζοντας παράλληλα το σώμα τους!

Σας περιμένουμε!!

Λίγα λόγια για τη Μαρία Πολίτη
Δασκάλα κλασικού μπαλέτου, απόφοιτη ανωτέρας επαγγελματικής σχολής χορού «Νίκη Κονταξάκη», master στις παραστατικές τέχνες (Birkbeck/University of London). Ιδιοκτήτρια σχολής χορού «Χοροέκφραση» στον Πειραιά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.