Δημοτικό στάδιο Αγίου Δημητρίου: Aυτό είναι το υπόγειο γκαράζ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αγ. Δημητρίου, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠ&Δ) και της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στο Δημαρχείο, η πρώτη τεχνική σύσκεψη, με αντικείμενο την πορεία εργασιών του έργου που αφορά στην κατασκευή υπόγειου γκαράζ στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου.

Το ΤΠ&Δ, ως κύριος χρηματοδότης, επί σειρά ετών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανέλαβε πρόσφατα την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), και προωθεί σχέδιο αναπτυξιακής δράσης πολλαπλών πολυτομεακών επενδυτικών προγραμμάτων για την υποστήριξη των ΟΤΑ.
Μεταξύ των αναπτυξιακών δράσεων περιλαμβάνονται, επενδύσεις στους τομείς των μεταφορών, της αποκατάστασης δρόμων/οδών και της βελτίωσης της ασφάλειας της κυκλοφορίας, της βελτίωσης του περιβάλλοντος, της ενεργειακής απόδοσης και των τουριστικών υποδομών.

Όσον αφορά στο ρόλο της ΕΕΤΑΑ, η Εταιρία ως τεχνικός, επιχειρησιακός και θεσμικός σύμβουλος των ΟΤΑ, παράγει έργο κοινωνικό και αναπτυξιακό για την Αυτοδιοίκηση. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη διενέργεια επιτόπιων επαληθεύσεων επιβεβαίωσης της ολοκλήρωσης των έργων (τεχνικά έργα και προμήθειες), που χρηματοδοτούνται από το παραπάνω χρηματοδοτικό εργαλείο, με δικαιούχους τους Δήμους.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, των εμπλεκόμενων μερών, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο εργοτάξιο όπου και διαπιστώθηκε η πορεία υλοποίησης των εργασιών.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν, η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Άγγελος Γαβαλάς και Αναστάσιος Σοφιανόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σαββάκης και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, του ΤΠΔ και της ΕΕΤΑΑ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δημοτικό στάδιο Αγίου Δημητρίου: Aυτό είναι το υπόγειο γκαράζ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 02/03/2017 at 2:29 μμ
    Permalink

    Για το υπόγειο γκαράζ χρήματα υπάρχουν,για την βιτρίνα του Αγ Δημητρίου την πλατεία Παναγούλη γιατί δεν υπάρχουν;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.