Άλιμος: Ο πρόεδρος της Besiktas στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τα γραφεία και την αγωνιστική έδρα του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2017 ο Πρόεδρος της Μπεσίκτας, Πρωταθλήτριας Τουρκίας ποδοσφαίρου, κ. Φικρέτ Ορμάν, που βρέθηκε στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο λόγος της επίσκεψης του πηγάζει από την μακρά ιστορία φιλίας και υποστήριξης που συνδέει τους δύο αθλητικούς συλλόγους της Πόλης, όπως τη χρήση του γηπέδου της Μπεσίκτας «ΣΕΡΕΦ» για τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες του Α.Σ. ΠΕΡΑ, τη μεταγραφή κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Α.Σ. ΠΕΡΑ –Σοφιανίδης, Κασάπογλου, Κόβης κλπ – στην Μπεσίκτας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος του Α.Σ. ΠΕΡΑ κ. Β. Χριστοφορίδου, οι αντιπρόεδροι κ.κ. Κ. Ραπτόπουλος, Σ. Καραπιπέρης, η γεν. γραμματέας κ. Ε. Φερεκύδου, ο Γενικός Αρχηγός κ. Μ. Αναστασιάδης και ο κ. Α. Λαζάρεβιτς μέλος του Δ.Σ. Παρόντες ήταν επίσης παλαίμαχοι αθλητές του Α.Σ. ΠΕΡΑ όπως επίσης και εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΒΑΚ, κ. Α. Νικολαϊδης και Α. Χριστοφορίδης, και ο πρόεδρος του Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ κ. Δ. Αράπογλου.

Ο κ. Ορμάν, συνοδεία μέσων ΜΜΕ, αφού ξεναγήθηκε στους αθλητικούς χώρους του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου από τον κ. Α. Χριστοφορίδη, δεξιώθηκε στα γραφεία του Α.Σ. ΠΕΡΑ.

Σε ευχάριστο κλίμα έγινε η ανταλλαγή των αναμνηστικών των ομάδων. Ο κ. Αναστασιάδης του δώρισε με σχετική αφιέρωση τους δύο τόμους της Ιστορίας του Α.Σ. ΠΕΡΑ ενώ ο κ. Ορμάν το ανταπόδωσε με μια συλλεκτική ποδοσφαιρική φανέλα στην κ. Χριστοφορίδου.

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας εξέφρασε τη χαρά του που βρήκε φίλους και φίλους της ομάδας του εδώ στην Αθήνα και πλήρως ενημερωμένος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιτυχίες του Α.Σ. ΠΕΡΑ με τις 18 πανελλήνιες κατακτήσεις στο πινγκ πονγκ. Κάλεσε δε τα τμήματα των ομάδων σε έναν φιλικό αγώνα. Πριν αποχωρήσει έγραψε αφιέρωση στο βιβλίο επισκεπτών και ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του, εξέφρασε τη χαρά του που του δόθηκε η ευκαιρία αυτή.

Οι παράγοντες και των δύο ομάδων δήλωσαν την πρόθεση τους για πιθανή συνεργασία στο μέλλον, στο πλαίσιο των κοινών αθλητικών αξιών που τις ενώνουν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.