Άγιος Δημήτριος: Τι έγινε στη “Γιορτή Αθλητισμού 2017” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η “ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017” είναι πλέον παρελθόν. Το αμφιθέατρο του “Στρογγυλού” ήταν κατάμεστο από ευτυχισμένους και αισιόδοξους ανθρώπους, χαρούμενα πρόσωπα και όνειρα ανθρώπων που αγωνίζονται και προσπαθούν.
Σε μία έντονα φορτισμένη συγκινησιακή ατμόσφαιρα ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος επιβράβευσε τους αγώνες και τις επιτυχίες της αθλούμενης νεολαίας του Δήμου μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη (Πρόεδρος του Σ.Ε.Ολυμπιονικών) η Μιρέλα Μανιάνι, ο Βαλέριος Λεονίδης, ο “Γίγαντας” Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο δημοσιογράφος και συγραφέας Μένιος Σακελαρόπουλος, η Προπονήτρια βόλεϊ Λία Μήτση, η πρώτη γυναίκα Μαραθωνοδρόμος Ζωζώ Χριστοδούλου και ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σπύρος Λουκάς, τους οποίους βράβευσε ο Οργανισμός σαν ελάχιστο δείγμα της προσφοράς τους στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την παρουσίαση της “γιορτής” είχαν προσφερθεί εθελοντικά να πραγματοποιήσουν οι έμπειροι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Κατερίνα Αναστασοπούλου και Δημήτρης Καρανικόλας. Οι εύστοχες τοποθετήσεις όπως και τα εξαιρετικά σχόλιά τους έδωσαν στην “γιορτή” έναν ιδιαίτερο ρυθμό και χρώμα. Από την “ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017” δεν θα μπορούσαν να λείψουν αναφορές, ενημερώσεις και σχόλια για την “ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ” το επόμενο μεγάλο Αθλητικό και Πολιτιστικό γεγονός της Πόλης μας στις 14 Μαϊου 2017.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες του Δήμου μας (η χθεσινή ημέρα ήταν δική τους), σε όλους τους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους δύο φίλους δημοσιογράφους για την εθελοντική τους προσφορά, στο N.S. TV (ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ TV) και στο SportsheroTV, όπως και σε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της σπουδαίας “γιορτής

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.