Xατζηδάκης-Κωνσταντάτος: Ο αετός πεθαίνει στον αέρα (VIDEO)




 


Περισσότερα από 600 μέλη και φίλοι της Ενωμένης Πόλης διασκέδασαν στο χορό που έγινε στο Posidonio Music Hall.

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τίμησε τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δύο δήμαρχοι χόρεψαν μαζί το ζεϊμπέκικο του Νότη Σφακαιανάκη “Ο αετός πεθαίνει στον αέρα”.

Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου απευθυνόμενος στο Γιάννη Κωνσταντάτο δήλωσε μεταξύ των άλλων:

“Η καταξίωση έρχεται όταν σε τιμούν άνθρωποι του διπλανού χώρου. Εγώ προσωπικά διέβλεψα ότι ο Γιάννης έχει μεγάλα προσόντα. Ο δήμαρχος σας είναι ένας άνθρωπος που ήρθε να δώσει και όχι να πάρει (…)
Είναι η ευκαιρία σας να μετατρέψετε το Ελληνικό και την Αργυρούπολη στο καλύτερο σημείο της Ελλάδας. (…)
Γιάννη εκπροσωπείς το συμφέρον της πόλης σου με τον καλύτερο λόγο. Αν είστε ενωμένοι θα ξεπεράσετε αυτούς που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο μια άρνηση.

Γιάννη όταν υπερασπιζόμουν την επένδυση στον Φλοίσβο μέσα από την οποία Αναγεννήθηκε το Φάληρο είχα τον ίδιο πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας που έχεις τώρα εσύ για το Ελληνικό. Κράτα γερά για το καλό της περιοχής σου”

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.