Βουλιαγμένη: Κουκουλοφόροι με όπλα εισέβαλαν σε διαμέρισμα και έδεσαν στο κρεβάτι τον ιδιοκτήτη




Aντιμέτωπος με τρεις οπλοφόρους που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες full face, βρέθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ένας 39χρονος, στη Βουλιαγμένη.

Οι τρεις ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται σε συγκρότημα στην οδό Δεκελείας από ανασφάλιστο παράθυρο. Την ώρα εκείνη ο ιδιοκτήτης κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει, οι κουκουλοφόροι τον απείλησαν με τα όπλα και του έδεσαν με ταινία τα χέρια.

Του πήραν το ρολόι, 220 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, μάρκας VW GOLF. Το αυτοκίνητο βρέθηκε παρατημένο σε κοντινή απόσταση. Σύμφωνα με τις περιγραφές του θύματος, οι τρεις ληστές ήταν γεροδεμένοι και μιλούσαν Ελληνικά με “βαριά” προφορά. Η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.