Το δικό του οργανικό λίπασμα παρήγαγε ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Την εφαρμογή παραγωγής πρότυπου εδαφοβελτιωτικού, το οποίο παρήγαγε από τα πράσινα απόβλητα του Δήμου, κλήθηκε να παρουσιάσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε ημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας με θέμα «Ολοκληρωμένη Διαχείριση βιοαποβλήτων» που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.

Ο καθηγητής, Κωνσταντίνος Χασάπης, του Τμήματος Χημείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, παρουσίασε τα αποτελέσματα της εξάμηνης εφαρμογής αυτής της μεθόδου και τα πρώτα δείγματα του παραγόμενου προϊόντος.

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!


Όπως ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο καθηγητής, το οργανικό εδαφοβελτιωτικό που παρήγαγε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι πολύ υψηλής ποιοτητας, (Α+) και πρόκειται να παράγεται σε μεγάλες ποσότητες από τους περίπου 1000 τόνους πράσινων αποβλήτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε αδειοδοτημένους χώρους στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, (ΚΔΑΥ) Κορωπίου της WATT Α.Ε. Τέλος, το προϊόν θα συσκευάζεται και θα διατίθεται στους κατοίκους της περιοχής.

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.