Θες να φας φθηνότερα στα καλύτερα εστιατόρια;
Για 12 ημέρες, 120 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές (ανά άτομο) για ΟΛΟΥΣ και σας καλούν να τα γνωρίσετε από κοντά.
Εσείς θα μείνετε μέσα;
ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΝΟΥ
Απολαύστε τα ειδικά διαμορφωμένα μενού, σε προνομιακές τιμές των 15€, 30€, 60€ (ανά άτομο) για όλους, με επιπλέον έκπτωση 10% αποκλειστικά για τα μέλη του Diners Club.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ: dineathens.gr

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DINE ATHENS RESTAURANT WEEK

Το Diners Club διοργάνωσε τον Φεβρουάριο του 2016 με απόλυτη επιτυχία την πρώτη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο “Dine Athens”, εισάγοντας στην Ελλάδα την ιδιαιτέρως επιτυχημένη ιδέα των “restaurant weeks”, στην οποία βασίζονται κορυφαία διεθνή γαστρονομικά γεγονότα.

Στο πλαίσιο του 1ου “Dine Athens”, από την 1η έως την 7 Φεβρουαρίου 2016, περισσότεροι από 5.500 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

Η ενέργεια, λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια καθώς στο πλαίσιο της διοργάνωσης τονώθηκε η εστιατορική κίνηση στην πόλη σε μια off-peak περίοδο και ενισχύθηκαν τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”.

Σε συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου event, το Diners Club και η Alpha Bank διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Dine Athens” από την 1η έως και τη 12η Φεβρουαρίου 2017 στοχεύοντας στην περαιτέρω εξέλιξή του μέσω της επέκτασης της διάρκειας της διοργάνωσης, την αύξηση των events & happenings και την παροχή ακόμα περισσότερων εκπτώσεων και προσφορών για το Αθηναϊκό κοινό και τους κατόχους καρτών Diners Club.

Όλα τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 15 €, 30 € και 60 € για όλους. Επίσης φέτος κάποια εστιατόρια προσφέρουν και lunch menus, στην προκαθορισμένη τιμή των 15€ και 30€.

Ειδικότερα και αποκλειστικά για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες τιμών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.