Μαρίνα Αλίμου: Το ΤΑΙΠΕΔ δίνει “προίκα” στους μνηστήρες άδεια υδατοδρομίου




Άδεια για τη δημιουργία και τη λειτουργία υδατοδρομίου, θα περιλαμβάνει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Αλίμου σε επενδυτή, που αναμένεται να προκηρύξει το ΤΑΙΠΕΔ τον Μάρτιο.

Πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με το νομικό σύμβουλο Χρήστο Φίλιο και την διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών Σωτηρία Μασούρη είχαν συνάντηση με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και συζήτησαν το θέμα της μαρίνας και τις απαιτήσεις του δήμου (παραμονή του κολυμβητηρίου, δόμηση με σεβασμό στο περιβάλλον και ανταποδοτικά οφέλη)

Ο δήμαρχος ζήτησε να γίνει αναλυτική ενημέρωση από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως αποκάλυψε, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την άδεια του υδατοδρομίου, αλλά το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς τη συμμετοχή του δήμου.

Η μαρίνα του Αλίμου είναι η μεγαλύτερη των Βαλκανίων με 1.100 θέσεις ελλιμενισμού. Η στρατηγική της θέση ως μέρος του αστικού ιστού της Αθήνας και η μεγάλη της χερσαία ζώνη που εκτείνεται σε 220 στρέμματα, αποτελούν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα για την αξιοποίησή της.

Δείτε απίστευτες εικόνες της μαρίνας της πόλης από ψηλά και θα καταλάβετε γιατί δεν πρέπει να δοθεί σε ιδιώτες για εκμετάλλευση, χωρίς να έχει λόγο ο δήμος Αλίμου.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.