Κούλουμα στο Παλαιό Φάληρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τα Κούλουμα στο Δήμο Παλαιού Φαληρου είχαν  χορό με παραδοσιακή μουσική, άφθονο φαγητό και πλούσιο κέφι…Πρωτεργάτες στο γλέντι η ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Π.Φαλήρου με το χοροδιδάσκαλο Γ.Καρφή και στην οργάνωση οι εθελοντές και οι υπάλληλοι του Κέντρου Πολιτισμού και Άθλησης με πρωτεργάτη τον αντιπρόεδρο Ντ.Νικολαίδη.

Η Σαρακοστή ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο και όλοι αντάλλαξαν ευχές για ένα καλύτερο αύριο. Οι μικροί προσπάθησαν για το πέταγμα του χαρταετού αλλαάη απουσία αέρα τους δυσκόλευε το έργο…

Ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης ακούραστος επέβλεπε το μοίρασμα τροφίμων και αντάλλασσε ευχές με τους δημότες.

Την προηγούμενη ημέρα στην Αγίου Αλεξάνδρου ολοκληρωνόταν το Αποκριάτικο γλέντι με το Μαθητικό Καρναβάλι, το οποίο με μεγάλη επιτυχία συντόνισε ο αντιδήμαρχος Αλ.Κορόμηλος και ολοκληρώθηκε με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πλατεία Φλοίσβου. Και του χρόνου με υγεία!!!

(Γιάννης Φωστηρόπουλος – Αντιδήμαρχος Διοίκησης -Οικονομικών και Κοινωνικών Δομών)

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.