Workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους




Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το έργον» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ποιότητα Ζωής» το #Jobday Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για μία δράση που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην αναζήτηση εργασίας.

Το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Ο coach θα συμβάλει ενεργά και θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το #Jobday Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί στον Γαλαξία, Δημοτικός Πολιτιστικός Πολυχώρος Νέας Σμύρνης, Βενιζέλου Ελευθερίου & 2ας Μαΐου, πλατεία Νέας Σμύρνης, στις 4 Φεβρουαρίου 2017 από τις 10:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

 

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ…

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ…

Ο Σύλλογος Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Σταθεροί στις αξίες του συλλόγου μας μετά ….

Τις Παρεμβάσεις για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, φάρμακα και ρούχα για την «Kιβωτό του Kόσμου», Ημέρα Διαβήτη…..

Τις Εκπαιδευτικές και αναψυχής εκδρομές….

Την Προσφορά με Ανταλλακτική βιβλιοθήκη,Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες από παραγωγούς κάθε μήνα, δωρεάν μαθήματα Μελισσοκομίας….
Την Διασκέδαση με Τριήμερο Φεστιβάλ άλσους ,συνεστιάσεις μουσικές – χορού, κοπή πίτας…

ΚΑΙ τόσα αλλα……

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ για ΔΕΥΤΕΡΗ χρονιά
μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία αυτή την φορά στον Γαλαξία μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 16:00, στην πλατεία της Νέα Σμύρνης.
Την εκδήλωση αυτή την διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Skywalker.gr την πλέον ευαισθητοποιημένη και εξειδικευμένη εταιρεία στον χώρο της εργασίας .
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.
Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.
Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τα social media στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, τη SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου, το Elevator Pitch – Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’.
Επιπλέον, το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Ο coach θα συμβάλει ενεργά και θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε εάν θέλετε με τους υπεύθυνους της δράσης #jobday:

Κεχαγιά Δημήτριο 6977 454 252
Φώτη Ρουσσόπουλο 6944 766 852

Email [email protected]

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.