Δήμος Αλίμου: Έχει ρεύμα και 120.000 ευρώ το χρόνο στα ταμεία του




Έπειτα από Διεθνή Διαγωνισμό και διαδικασίες περίπου 1,5 έτους, ο Δήμος Αλίμου γίνεται ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που προμηθεύεται φθηνότερο ρεύμα από εναλλακτικό πάροχο.

Σύμφωνα με τη Σύμβαση που υπογράφτηκε, ο Δήμος Αλίμου θα αγοράζει πλέον ηλεκτρικό ρεύμα από την εταιρεία «ΗΡΩΝ» έναντι φθηνότερου τιμολογίου, εξοικονομώντας ετησίως μέχρι 120.000 €.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο «ΗΡΩΝ» δημιούργησε ειδικό πακέτο προσφοράς για τους κατοίκους του Αλίμου, με πολλά προνόμια και έκπτωση μέχρι 26% στην τιμή του ρεύματος.

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 18228 ή στο site του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gr) ή στο site του «ΗΡΩΝΑ» (www.heron.gr/alimos/).

Τέλος, επισημαίνεται ότι αρκετοί Δήμοι έχουν ήδη ζητήσει από το Δήμο Αλίμου ενημέρωση – συνεργασία, ώστε να προχωρήσουν σε αντίστοιχη διαδικασία – διαγωνισμό για προμήθεια φθηνότερου ηλεκτρικού ρεύματος από εναλλακτικό πάροχο.

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.