60 Χρόνια Τράχωνες! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με τεράστια επιτυχία εστέφθη για ακόμα μια χρονιά η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΥ στο αμφιθέατρο των εκπαιδευτηρίων ¨ΜΑΛΛΙΑΡΑ¨ στον Άλιμο.
Εξακόσιοι περίπου φίλοι του συλλόγου, επίσημοι προσκεκλημένοι, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και οι αθλητές των Ακαδημιών μας, γίνανε και πάλι μάρτυρες ενός αθλητικού εορταστικού συμβάντος που όμοιο του – κατά τα λεγόμενα των παρευρισκόμενων – δεν συνηθίζεται να λαμβάνει χώρα στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Σαν διοίκηση του συλλόγου νοιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους του προσκεκλημένους, επίσημους και μη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους .


Επίσης τα τιμώμενα πρόσωπα που βραβεύτηκαν όπως τον Στέλιο Γιανννακόπουλο έναν από τους ήρωες του EURO 2004, τα δύο ανερχόμενα ταλέντα του Ολυμπιακού Γιώργο Μανθάτη και Παναγιώτη Ρέτσο, τους εκλεκτούς δημοσιογράφους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο, τον εξαίρετο προπονητή της Κ – 20 του Ολυμπιακού Βασίλη Βούζα, και το ιστορικό στέλεχος παλαιών διοικήσεων του συλλόγου κ. Μιλτιάδη Σαμόλη, τον Χρήστο Μαυρίδη για την πορεία του από τις ακαδημίες μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τον προπονητή των ακαδημιών μας, Στράτο Παρούση, για τις δυο πρωτιές που έφερε στις ακαδημίες μας τη σεζόν 2015- 2016, τους παίκτες του εφηβικού μας, Ζαπάντη Γεώργιο, Λαμπρόπουλο Παναγιώτη και Πελεκάση Κωνσταντίνο για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση της ομάδας μας και έστειλε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος εικόνα από την μεγάλη βραδιά!

Notia.gr – Μένεις στα Νότια Προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου.


Να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που παρευρέθησαν και τέλος, όλη μας τη χαρά και την τιμή για αυτά τα συναισθήματα που νοιώσαμε – με αφορμή την συμπλήρωση των 60 χρόνων του σωματείου μας – την αφιερώνουμε στους γονείς των αθλητών του συλλόγου που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια τα παιδιά τους για να αθληθούν, να διαπαιδαγωγηθούν και – γιατί όχι – πολλά απ΄ αυτά τα παιδιά «να ζήσουν το όνειρο τους»…
Σας θέλουμε όλους κοντά μας
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.