Σύγχυση στους χρήστες facebook μετά την τελευταία μεγάλη αλλαγή – Δείτε γιατί




Οι αναβαθμίσεις στο facebook το τελευταίο διάστημα έχουν επιφέρει μεγάλες αλλαγές στον Messenger, σε πρωτόγνωρο βαθμό, τόσο που να προκαλείται ακόμα και σύγχυση σε πολλούς χρήστες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, ο φάκελος στον οποίον φαίνονταν τα μηνύματα είναι πια άφαντος και τη θέση του πήρε το συννεφάκι που είναι πανομοιότυπο με το εικονίδιο της εφαρμογής του messenger στο κινητό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η αλλαγή η οποία σημειώθηκε να συνδέεται με το πρόσφατο πρόβλημα παγκόσμιου μπλακ άουτ που παρουσίασε η ιστοσελίδα, αφού συνέπεσε με τη στιγμή της αλλαγής.

Η τελευταία ανανέωση, όμως, που προκαλεί σύγχυση έχει να κάνει όταν ανοίξει κάποιος το desktop inbox, όπου πλέον έχουν γίνει αρκετές προσθαφαιρέσεις, όπως μπορείτε να δείτε και μοιάζει περισσότερο με τα κινητά. Κάποιοι ίσως το βρούνε πιο εύχρηστο, κάποιοι ίσως μπερδευτούν:

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.