Σεμινάριο φωνητικής τεχνικής από την Αλιμιώτισσα Ιωάννα Τσάγκαρη




Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η καθηγήτρια θεραπευτικής φωνητικής και διεθνώς καταξιωμένη World Vocalist & Songwriter Ιωάννα Sacradim Τσάγκαρη, θα διδάξει τα μυστικά της φωνητικής τεχνικής, σε ένα σεμινάριο που διοργανώνει ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου.

Με αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο θα σας δοθεί η δυνατότητα να ανακαλύψετε το μέγιστο των δυνατοτήτων της πραγματικά δικιά σας φωνής, να εντοπίσετε που εγκλωβίζεται τον ήχο σας και πώς μπορείτε να απελευθερώσετε σωματικά και ενεργειακά blocks (ψυχοσωματικές εντάσεις, μυικά πιασίματα, αυχενικά και stress) μέσω της δόνησης της δικής σας φωνής. Στόχος μας είναι η επίτευξη της Απόλυτα Ελεύθερης Πνευματικής, Ψυχικής, Νοητικής και Σωματικής Έκφρασης και Εξέλιξης.

Επιπλέον θα μάθουμε να μιλάμε και να τραγουδάμε σωστά και ασταμάτητα για ώρες χωρίς να επιβαρύνουμε τις φωνητικές μας χορδές.

Αυτό το σεμινάριο είναι ανοικτό σε ενήλικες κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να προστατέψουν και να ενισχύσουν την φωνή τους να θεραπεύσουν το σώμα και το πνεύμα τους και να ελευθερώσουν την ηχητική τους έκφραση ανεξαρτήτως του σκοπού της χρήσης της φωνής τους, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή γνώσης περί φωνητικής.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017
Συμμετοχή: 7€
Ιωνίας 24, 1ος όροφος

Κρατήσεις θέσεων: 210-9942500,2109942550, 2109852251

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.