Ο Κωνσταντάτος μήνυσε τον Κορτζίδη για συκοφαντική δυσφήμιση
 

 

Μήνυση εναντίον του πρώην δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη, για συκοφαντική δυσφήμιση, κατέθεσε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα που εκδίδει η παράταξη Κορτζίδη, με τίτλο “Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Χθες (25/1) ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Χρ. Κορτζίδη και του δημοτικού συμβούλου Τάκη Κοροβέση.

Το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Κωνσταντάτος δέχεται αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις από την παραταξιακή εφημερίδα του Χρήστου Κορτζίδη προκειμένου να σπιλωθεί  τόσο η δική του η τιμή και υπόληψη όσο και της οικογένειάς του.

Στην εφημερίδα της παράταξής του κατηγορεί τον δήμαρχο ότι “Ζημιώνει τον δήμο για χατήρι επιχειρηματία”.

Όπως συνήθως, ο Χρ. Κορτζίδης δεν αιτιολογεί πως “ζημιώνεται” ο Δήμος, ενώ παράλληλα αφήνει υπόνοιες συναλλαγής γράφοντας στην εφημερίδα του ότι ο Δήμαρχος κάνει “ χατήρι” επιχειρηματία . Λάσπη στον ανεμιστήρα με στόχο τη δημιουργία απλά εντυπώσεων.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης δήλωσε σχετικά:

Μέχρι στιγμής παρά τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχομαι, είχα επιλέξει να δίνω πολιτικές απαντήσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, και να προωθώ το έργο του Δήμου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Όλα όμως έχουν τα όρια τους, και η παράταξη του Χρ. Κορτζίδη απουσία αντιπολιτευτικού λόγου και πολιτικών επιχειρημάτων, τα έχει ξεπεράσει προ πολλού.

Μέσα από το παραταξιακό τους όργανο αλλά και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να σπιλώσουν την τιμή και την ακεραιότητά μου με ανυπόστατες κατηγορίες και λιβελογραφήματα με τα οποία όχι μόνο αφήνουν  υπονοούμενα για χρηματισμό μου αλλά με στοχοποιούν απέναντι σε περιθωριακές ομάδες που μου επιτέθηκαν άνανδρα το περασμένο καλοκαίρι μέσα στο δημαρχείο. Η ανοχή τελείωσε. Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ

Σήμερα η διοίκηση του δήμου προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την πολιτική ιστορία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.
Κατέθεσε μήνυση κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας από την αστυνομία να προβεί σε αυτόφωρη σύλληψη των δύο στελεχών της παράταξής μας!
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε όταν λέμε στον κεντρικό τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας μας ότι «Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση».
Όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Κορτζίδης η παράταξή μας ποτέ δεν στηρίχθηκε στη συκοφαντία για να πετύχει πολιτικά οφέλη. Όσα αναφέρονται στην εφημερίδα μας είναι απολύτως τεκμηριωμένα και όπου κληθούμε να τα αποδείξουμε είμαστε σε θέση να το κάνουμε.
Η επιδίωξη του Γιάννη Κωνσταντάτου να συλλάβει η αστυνομία τον ίδιο και τον Τάκη Κοροβέση, είναι μια ενέργεια που θα καταδικαστεί από την κοινωνία του δήμου μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.