Ο Κονδύλης έκανε ποδαρικό στον Καπάταη




Συνάντηση εργασίας στα νέα γραφεία του Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, στην Παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου ( πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις) είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας Χρήστος Καπάταης με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
– Η ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης του αρχαιολογικού χώρου δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο Τραχώνων από το Υπουργείο Πολιτισμού και η προστασία-ανάδειξη όλου του αρχαιολογικού χώρου.
– Οι Χρήσεις Γης στον Άλιμο και η προστασία του περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής και της πολεοδομικής νομιμότητας στην πόλη.
– Η υλοποίηση έργων στο Δήμο Αλίμου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
– Η διοργάνωση ημερίδας για την Ανακύκλωση την 1η Φεβρουαρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου
.
– Η επικείμενη επένδυση στη Μαρίνα Αλίμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στις προσπάθειες του Δήμου Αλίμου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων του Δήμου μέσα στη Μαρίνα Αλίμου, ενώ ο Δήμαρχος Αλίμου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αττικής για τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία. Η συνάντηση προγραμματίστηκε να επαναληφθεί σύντομα.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.