Nότια προάστια: Έκλεβαν αυτοκίνητα και διακινούσαν υδροπονική κάνναβη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνελήφθη στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 33χρονος, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές οχημάτων, συγκεκριμένης μάρκας (SMART) και επιπλέον διακινούσε ποσότητες κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Αναζητούνται οι συνεργοί του.

Ειδικότερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε διαπιστωθεί η δράση, στα Νότια Προάστια, εγκληματικής ομάδας που έκλεβε ή αφαιρούσε εξαρτήματα από αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συγκρότησε ειδική ομάδα, προκειμένου να εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκε ότι στη Γλυφάδα λειτουργούσε συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 33χρονου, στερούμενο αδείας λειτουργίας, που επισκεύαζε αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας.

Όπως διαπιστώθηκε, για την επισκευή των προαναφερόμενων αυτοκινήτων χρησιμοποιούσε ανταλλακτικά-μηχανικά μέρη και αξεσουάρ που σε προγενέστερο χρόνο είχαν κλέψει, από ιδίου τύπου και μοντέλου αυτοκίνητα, συνεργοί του που αναζητούνται.

Από την έρευνα στο συνεργείο καθώς και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  •  Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
  •  Δύο (2) μοτοσυκλέτες
  •  Πλήθος ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων
  •  Τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την κλοπή αυτοκινήτων
  •  -120- φυσίγγια
  •  -399- ευρώ
  •  Δύο (2) συσκευές κινητών τηλεφώνων

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής αυτοκινήτων και μία (1) κλοπή μοτοσυκλέτας.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εξωτερικά του συνεργείου, εντοπίσθηκε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

  •  Ποσότητα κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας, βάρους τριών (3) κιλών και εξακοσίων πέντε (605) γραμμαρίων
  •  Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  •  πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για διακίνηση ναρκωτικών

Επίσης κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο.

Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς δραστηριοποιείτο και στη διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και απέκρυπτε αυτά στο αυτοκίνητο εξωτερικά του συνεργείου, προκειμένου να αποφευχθεί ο εντοπισμός τους σε πιθανή έρευνα στην οικία του.

Ο 33χρονος είχε και κατά το παρελθόν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα και σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία είχε καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και ενός (1) μηνός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Nότια προάστια: Έκλεβαν αυτοκίνητα και διακινούσαν υδροπονική κάνναβη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 14/01/2017 at 11:08 μμ
    Permalink

    Πείτε μας και ποιο συνεργείο είναι να ξέρουμε !!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.