“Μια Αγκαλιά που οι μόνοι που δεν χωράνε, είναι οι Φασίστες”
Η Ένωση Γονέων Ηλιούπολης καταδικάζει την θρασύδειλη «μπούκα» της Χρυσής Αυγής σε σχολείο του Περάματος , όπου για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της πρωτοφανούς ασυλίας που απολαμβάνουν οι κάθε λογής εκχυδαϊστές της Δημοκρατίας, την οποία ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδει » έχουν θυσιάσει, στον βωμό του ρατσισμού και του φασισμού, παριστάνοντας τους αυτόκλητους προστάτες του Ελληνισμού και της Ιστορίας του τόπου μας.

Αυτήν την φορά μάλιστα καταπάτησαν και το τελευταίο άβατο, των πλέον αθώων και ανυποψίαστων, όπως επί της ουσίας είναι, ένα Δημοτικό Σχολείο.

Εδώ δυστυχώς δεν καταδεικνύεται μόνον ένα ξενοφοβικό παραλήρημα, από κάποιους που ενδεχομένως θα εκπλαγούν αν κάνουν μια απλή εξέταση DNA , αλλά μια συνεχής και επίμονη προσπάθεια, να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο και να δώσουν μια πλαστή εικόνα Μεσαίωνα, για τους απλούς ανθρώπους της περιοχής.

Η προσπάθεια για πολιτική εκμετάλλευση των χιλιάδων προσφυγόπουλων, που ζούν κάτω από άθλιες συνθήκες στην χώρα μας, από τις ορδές των θρασύδειλων δείχνει μόνον το πολιτικό τους όνειδος και είμαστε βέβαιοι ότι το Γονεικό κίνημα , οι συμπολίτες μας , οι εργαζόμενοι και οι όχι μόνο, θα καταδικάσουν και τελικά θα αποτάξουν κάθε ρατσιστικό απόστημα που δυστυχώς η κρίση και η ανέχεια τροφοδότησαν τα τελευταία χρόνια στην χώρα που γέννησε την Φιλοξενία, τον Πολιτισμό, και τη Δημοκρατία

Η Ένωσή μας, καταδικάζει φυσικά και τους ηθικούς αυτουργούς της προσφυγιάς. Οι πραγματικές αιτίες του κύματος των προσφύγων και της δυστυχίας, είναι οι επεμβάσεις και οι πόλεμοι, που εξαπέλυσαν τα μεγάλα συμφέροντα του πλανήτη και αφορούν αγωγούς, πετρέλαια και Εξουσία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Ανατολικής Μεσογείου και της Β. Αφρικής.

Είμαστε βέβαιοι πως θα συμφωνήσουν όλοι ότι, τα παιδιά δεν έχουν χρώμα , τόπο καταγωγής, φυλετικές και θρησκευτικές διαφορές, ακριβώς γιατί είναι παιδιά !!!!!
Έχουμε υποχρέωση ν΄ ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά, Αλληλεγγύης, Φιλοξενίας και Φροντίδας κατά πώς επιβάλλει η Ανθρωπιά, η Ιστορία και ο Πολιτισμός μας .

Μια Αγκαλιά που οι μόνοι που δεν χωράνε, είναι οι Φασίστες

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ                    ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗ

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.