Μεγάλη κινητοποίηση στην Αλίμου από πυρκαγιά σε αποθήκη με οικοδομικά υλικά (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Τέλος καλό όλα καλά. Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πρόλαβε την πυρκαγιά που ξέσπασε σε μάντρα με οικοδομικά υλικά, πριν επεκταθεί και προκαλέσει τεράστιες ζημιές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, στην εταιρεία πώλησης συστημάτων δόμησης “ΚΟΥΡΤΗΣ” που βρίσκεται στη λεωφόρο Αλίμου 119, στο ρεύμα προς παραλία.

Οι πυκνοί καπνοί ήταν ορατοί από μεγάλη απόσταση. Υπάλληλοι της εταιρίας με ότι μέσο διέθεταν ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που λόγω των εύφλεκτων υλικών, κινδύνευε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι πυροσβέστες  κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Ταυτόχρονα αστυνομικές δυνάμεις, είχαν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων που κατέβαιναν τη λεωφόρο Αλίμου, για να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.