«Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» – Συνέδριο αρχών και θέσεων
Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει εντός εξαμήνου, συνέδριο αρχών, θέσεων και γενικότερης αναδιοργάνωσής του, εν όψει των Δημοτικών εκλογών του 2019, στο πλαίσιο της ουσιαστικής και όχι υποκριτικής – όπως εντέχνως παρουσιάζεται το τελευταίο ειδικά διάστημα – διερεύνησης της δυνατότητας μιας ενωτικής πορείας των δυνάμεων, που θα μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον της πόλης μας και την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και των κατοίκων της.

Η ενότητα, ειδικά στις εποχές που ζούμε, δεν πρέπει να αποτελεί μια λέξη που απλώς αναπαράγεται από τα χείλη διαφόρων. Η ενότητα  πρέπει να έχει ουσιαστική βάση με προοπτική, που θα στηρίζει την προσπάθεια για τον κοινό στόχο που είναι η αλλαγή και η κατεύθυνση της πόλης μας σε ένα αύριο καλύτερο από το σήμερα στην πράξη, με αξιοπιστία, συνέπεια και σοβαρότητα και όχι με βαρύγδουπες υποσχέσεις.

Η πρότασή μας προς τους πολίτες της Ηλιούπολης που θα τεθεί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, για την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου θα είναι προσανατολισμένη σε αυτό το μέλλον, με ικανά και πρόθυμα στελέχη που θα αναλάβουν να κάνουν πράξη τη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης, μιας πόλης πρότυπο.

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αναλωθεί σε ανούσιες τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά, ακολουθώντας πρακτικές του πρόσφατου και απώτερου παρελθόντος, καθώς είναι σταθερά προσανατολισμένος στο να δημιουργήσει ένα καλύτερο  αύριο για την πόλη μας και τους πολίτες της.

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.