Γλυφάδα: Ο δήμος εξοπλίζει τα σχολεία με ψηφιακά εργαλεία




Έξυπνοι πίνακες και βιντεοπροβολείς τοποθετούνται στα γυμνάσια και στα λύκεια της Γλυφάδας, με πόρους του δήμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, σύντομα όλα τα δημόσια σχολεία της πόλης θα έχουν εξοπλιστεί με σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας.

“Η πίστη μας στις δυνατότητες των παιδιών μας και συνολικά στην νέα γενιά είναι βαθιά, όπως και το πείσμα που έχουμε – κόντρα στις δυσκολίες των καιρών – να την εξοπλίσουμε με τα καλύτερα δυνατά εφόδια για το μέλλον.

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί της Γλυφάδας μας γνωρίζουν καλά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά, παρά τις αντιξοότητες, να ενισχύσουμε και να αναβαθμίσουμε τα σχολεία μας” είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας.

“Για αυτό και – παρόλο που δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου, αλλά του κεντρικού κράτους – φροντίσαμε να πάρουμε υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, laptop, βιντεοπροβολείς και άλλα σχετικά «εργαλεία» για τη σύγχρονη διδασκαλία και τα τοποθετούμε σταδιακά σε περισσότερα από τα μισά Γυμνάσια και Λύκεια της Γλυφάδας και σύντομα σε όλα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σχολική κοινότητα για τη συμπαράσταση και τη συνεργασία στο μεγάλο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί και φυσικά στην αρμόδια αντιδήμαρχο Natasha Argiropoulou που μαζί προχωράμε και υλοποιούμε το έργο και στην προηγούμενη αντιδήμαρχο Άννυ Καυκά, που επί των ημερών της εκκινήσαμε και δρομολογήσαμε την προσπάθεια αυτή, καθώς και στις υπηρεσίες του Δήμου μας”.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.