Θρίλερ στον Αγιο Δημήτριο: Τον δολοφόνησαν και τον πέταξαν σε κάδο




Μια ανάσα από την αναγνώριση του πτώματος που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (12.01.2017) σε κάδο σκουπιδιών

στα σύνορα Αγίου Δημητρίου – Δάφνης (Αλέξανδρου Παπαναστασίου και Ηροδότου), βρίσκεται η αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πτώμα ανήκει σε ηλικιωμένο άνδρα, μάλλον άστεγο της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες, αφού η σορός εξετάστηκε από ιατροδικαστή, αναφέρουν ότι πρόκειται για Έλληνα, περίπου 73 ετών, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας πριν από περίπου 20 μέρες.

Από την εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής προέκυψε πως ο άτυχος άνδρας είχε κακώσεις στο κεφάλι και ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα στραγγαλισμού. Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος του να είχε κρατήσει το πτώμα κάπου, αλλά λόγω της αποσύνθεσης να αναγκάστηκε να το “ξεφορτωθεί”.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: newit.gr

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της περιοχής που μίλησε στο protothema.gr, όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα σήμερα. Τότε οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα πέρασαν από το σημείο με το όχημα του δήμου. Επιχειρώντας οι δύο που αποτελούσαν το συνεργείο, να σηκώσουν τον κάδο, διαπίστωσαν πως ήταν πολύ βαρύς. Έτσι, φώναξαν για βοήθεια και τον οδηγό του οχήματος. Κατορθώνοντας τελικά και οι τρεις να τον σηκώσουν και προσπαθώντας να τον τοποθετήσουν στο όχημα ώστε να αδειάσει, ο κάδος αναποδογύρισε και είδαν ένα «μεγάλο αντικείμενο», που τους φάνηκε για πτώμα, ώστε κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Όπως δήλωσαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, το πτώμα ήταν τυλιγμένο με «πλαστικό αντικείμενο», πιθανότατα ένα σλίπινγκ μπαγκ, και περιτυλιγμένο από πάνω με καλώδια και σύρμα.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.