Aσύλληπτος παραμένει ο νονός της Γλυφάδας




Κι ενώ συνελήφθη την Τετάρτη ένας από τους αρχηγούς της διαβόητης Συμμορίας των Ρομά με το ψευδώνυμο Σέφκης, ο πραγματικός αρχηγός ο οποίος επίσης αναζητείται κυκλοφορεί αμέριμνος στα club της Γλυφάδας, στα αγαπημένα του στέκια. Μάλιστα έχει τέτοιες προσβάσεις σε ευαίσθητες υπηρεσίες που καταφέρνει πάντα και ξεγλιστράει με αποτέλεσμα να απολαμβάνει την γλυκιά πολυτελή ζωή.

Μπορεί τα εκτελεστικά μέλη της συμμορίας  να ήταν Ρομά, οι ασύλληπτοι εγκέφαλοι όμως ήταν επώνυμοι Αθηναίοι που συχνάζουν στα νότια προάστια με επίκεντρο τη Γλυφάδα. Ο τίτλος Η συμμορία των Ρομά βολεύει πολύ κόσμο. Βολεύει όπως είπαμε  ασύλληπτους αρχηγούς της συμμορίας αλλά και τους Αστυνομικούς συγκεκριμένων υπηρεσιών οι οποίοι τους παρείχαν προστασία όπως μεταδίδουν και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

H δυνατή μουσική στα δύο club της Γλυφάδας στα οποία σύχναζε η συμμορία τους επέτρεπε να σχεδιάζουν τα χτυπήματά τους χωρίς τον κίνδυνο ενός περίεργου αυτιού-παρότι οι ίδιοι έχοντας την αίσθηση της Παντοδυναμίας που τους εξασφάλιζε το Χρήμα και η Κόκα δεν πολυέδιναν σημασία στις διπλανές παρέες εκτός αν σ΄αυτές βρισκόντουσαν ωραία “μωρά”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: KOURDISTOPORTOCALI.COM

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.