3Β: Σε επιφυλακή ολόκληρος ο μηχανισμός για τον παγετό
Σε όλα τα επίπεδα λειτούργησε αποτελεσματικά ο μηχανισμός του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που βιώσαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας, 9 Ιανουαρίου.

Παρά το τσουχτερό κρύο, τον παγετό και τις χιονοπτώσεις, το οδικό δίκτυο του δήμου παρέμεινε ανοιχτό όλες τις ώρες αφού τα συνεργεία του Δήμου, με αυταπάρνηση, εργάσθηκαν ασταμάτητα όλο το εικοσιτετράωρο.

Έριξαν όπου κρίθηκε απαραίτητο συνολικά 24 τόνους αλάτι σε όλες τις δημοτικές ενότητες και παράλληλα με τα μηχανήματα του δήμου φρόντισαν να καθαρίζουν το οδόστρωμα όπου αυτό δεν ήταν προσπελάσιμο.

Για την αποψινή νύχτα, επειδή οι χαμηλές θερμοκρασίες θα επαναληφθούν, ο δήμος έχει φροντίσει να προμηθευτεί άλλους 30 τόνους αλάτι και τα συνεργεία θα είναι πάλι σε ετοιμότητα.

Μετά από συνεννόηση του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με την Περιφέρεια Αττικής, αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του Δήμου σήμερα, 10 Ιανουαρίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη επειδή υπήρχε μεγάλη πιθανότητα παγετού και θα ήταν επικίνδυνοι οι αύλειοι χώροι των σχολείων.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη καιρού αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά και θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία. Αν ωστόσο προκύψει κάποια μεταβολή στις μετεωρολογικές προβλέψεις, θα εκδοθεί ανάλογη ανακοίνωση.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.