Τριήμερη εκδρομή στο Πήλιο




Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Χ.Λ.Ο.Η.),  διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στο πανέμορφο γραφικό Πήλιο,την χώρα των Κενταύρων με 2 διανυκτερεύσεις στον Βόλο, την πόλη των τσιπουράδικων!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αναχώρηση 7.30 από Αγία Μαρίνα Ηλιούπολη, στάση για καφέ στην Ε.Ο., συνεχίζουμε για Βόλο, φτάνουμε στην πανέμορφη Μακρυνίτσα, το ”μπαλκόνι του Παγασητικού”, με την υπέροχη θέα, όπου θα έχουμε γεύμα και πολύωρη στάση. Επόμενη επίσκεψη στην γραφική Πορταριά για καφέ και δοκιμή των φημισμένων εδεσμάτων, γλυκών του κουταλιού, κ.ά. Επιστρέφουμε στον Βόλο, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδι ελεύθερο πρόγραμμα, για περιήγηση στα ξακουστά τσιπουράδικα του Βόλου με τους μερακλήδικους μεζέδες τους!!!

2η μέρα: Πρωινό και ακολουθεί μια μαγευτική περιήγηση στα χωριά του βορείου Πηλίου!!! Πρώτος σταθμός στα Χάνια κια συνεχίζουμε για την γραφική Ζαγορά. Η πανοραμική διαδρομή συνεχίζεται περνώντας μέσα από την Μακρυράχη και το Ανήλιο, για να καταλήξουμε στον Κισσό. Συνεχίζουμε για την καταπράσινη Τσαγκαράδα, με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο, την όμορφη πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο, όπου θα έχουμε πολύωρη στάση και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο στον Βόλο, ξεκούραση και το βράδι γλέντι στο Βόλο!!!

3η μέρα: Μετά το πρωινό, ξεκινάμε μια όμορφη διαδρομή στη νότια πλευρά του Πηλίου!!! Φτάνουμε παραλιακά στα Καλά νερά, ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή και επόμενη στάση στις Μηλιές, στην συνέχεια φτάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό Βυζίτσα, όπου θα έχουμε γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση για Ηλιούπολη με ενδιάμεση στάση στην Ε.Ο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.