“Θερμά συγχαρητήρια στους εκατοντάδες ανώνυμους συμπολίτες μας”




Με μεγάλη συγκίνηση και ασύλληπτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συλλογής τροφίμων της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Αλίμου, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, με σκοπό αυτά να δοθούν για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών των επτά ενοριών του Αλίμου (συσσίτια και τροφαποθήκες).

Πάνω από τριάντα εθελοντές βρίσκονταν από τις 11:00 έως τις 16:00 έξω από τέσσερα super markets διαδίδοντας την προτροπή αγάπης και αλληλεγγύης της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου για βοήθεια ενόψει και των εορτών! Ταυτόχρονα από τις 10:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της τοπικής μας, πλήθος κόσμου άφησε τρόφιμα και ανταλλάχθηκαν ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, σχηματίζοντας μία μεγάλη ευχάριστη παρέα!

Η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Μαζεύτηκε μέσα σε λίγες ώρες μία τεράστια ποσότητα τροφίμων, η οποία και διατέθηκε απευθείας το απόγευμα στους Ιερούς Ναούς. Συσκευασμένες τροφές, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, αλεύρι,ζάχαρη, καφές, γάλατα μακράς διάρκειας και πολλά ακόμη έδωσαν τη δυνατότητα να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης. Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου ξεκαθαρίζει ότι η κίνηση αλληλεγγύης στόχο είχε την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω των ενοριών που επιτελούν μεγάλο και γνωστό έργο στον Άλιμο.

Για αυτό και τα τρόφιμα δόθηκαν εκεί για να μοιραστούν καταλλήλως και φυσικά δεν υπήρχε σκοπός να μοιραστούν απευθείας γιατί αυτό θα συνιστούσε καθαρή εκμετάλλευση της ανθρώπινης αδυναμίας! Για την μεγάλη αυτή και πρωτοφανή για τα δεδομένα της πόλης μας κίνηση αγάπης αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους εκατοντάδες ανώνυμους συμπολίτες μας που πρόσφεραν από το υστέρημά τους και πραγματοποίησαν έτσι έναν άθλο!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Θερμές ευχαριστίες , όμως, εκφράζονται και στους εθελοντές – μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου που δεν μέτρησαν κόπο και κρύο και στάθηκαν έξω από τα super markets για ώρες και κατόπιν βοήθησαν και στη διανομή. Επίσης, θερμές ευχαριστίες και στις διευθύνσεις των super markets για τη διευκόλυνση των εθελοντών. Να σημειωθεί ότι η δράση αυτή, είναι μία από τις πολλές που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της κοινωνικής αντίληψης που διακατέχει τα μέλη και τα στελέχη της τοπικής μας οργάνωσης. Διότι όλοι πρέπει να βάζουμε ένα λιθαράκι! Διότι ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.