Παλαιό Φάληρο: Την παραίτηση του Γιάννη Φωστηρόπουλου ζητά ο Δημήτρης Πιτούλης




pitoufostiro

Την παραίτηση του  Αντιδημάρχο Οικονομικών, Διοίκησης και Υπεύθυνου των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου, ζητά ο επικεφαλής του συνδυασμού “Eμείς για το Φάληρο”, Δημήτρης Πιτούλης. Όπως λέει, ο λόγος που ζητά να παραιτηθεί, είναι η μη καταγραφή στα ταμεία του δήμου, των χρημάτων που συγκεντρώνονται στον “κουμπαρά”  για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου-συσσιτίου.

ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Θεωρώ υποχρέωσή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος να ρωτώ, να ελέγχω και να προτείνω. Δεν μπορώ να σιωπώ, για να είμαι αρεστός σε αυτούς που διοικούν.
Έχει επιλεγεί από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοίκησης και Υπεύθυνο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, κύριο Γιάννη Φωστηρόπουλο ένας τρόπος συλλογής χρημάτων από τους δημότες μέσω ενός «κουμπαρά» για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου-συσσιτίου υπό την αιγίδα του Δήμου. Έχω συνεισφέρει πολλές φορές οικονομικά τόσο εγώ όσο και άλλοι. Μετά από έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι αυτά τα χρήματα δεν εμφανίζονται στο ταμείο του Δήμου. Κάτι που για μένα και την δημοτική παράταξη της οποίας ηγούμαι, είναι ανεπίτρεπτο. Κατά τη γνώμη μου δεν χωρούν δικαιολογίες. Θεωρώ ότι πρέπει να πληρούνται σε όλες μας τις ενέργειες οι βασικοί κανόνες δικαίου και νομιμότητας. Είμαι υπέρ της διαφάνειας. Όλα τα ποσά πρέπει να καταγράφονται από τον δήμο. Διαφωνώ με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. Και θα συνεχίσω να ασκώ κριτική, όσο η δημοτική αρχή επιμένει σε αυτό τον τρόπο λειτουργίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.