Μια δυσάρεστη έκπληξη




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Από καλλιτέχνη, που περιμέναμε  συμπαράσταση στο δύσκολο έργο που κάνουν τα κοινωνικά ιατρεία και οι άλλες αυτοοργανωμένες συλλογικότητες κοινωνικής αλληλεγγύης, είχαμε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.  Στο κάλεσμα για το πρόγραμμά του έχει συμπεριλάβει και τη φράση ‘’Προσοχή η είσοδος στις παραστάσεις θα πραγματοποιείται με εισιτήριο και όχι με μακαρόνια και ληγμένα φάρμακα!» .

Εάν υπάρχει κάτι φωτεινό και ελπιδοφόρο στις μαύρες μέρες της κρίσης ενός συστήματος που στηρίζεται στον ατομικισμό και τον ελιτισμό, αυτό είναι το τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης προς Έλληνες και Μετανάστες, προς όλους τους απαξιωμένους από μία ανθρώπινη ζωή.

Τα «μακαρόνια» και τα «ΜΗ ληγμένα φάρμακα» έχουν σώσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στα χρόνια των μνημονίων και της απανθρωπιάς.  Ας αναρωτηθεί ο συγκεκριμένος κύριος τι έχει κάνει ο ίδιος για να σώσει ανθρώπινες ζωές και ας αφήσει το κίνημα αλληλεγγύης ήσυχο.

Η καλλιτεχνική ευαισθησία ήταν πάντα με το μέρος των πολλών, που υφίστανται την επίθεση των λίγων προνομιούχων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παραπάνω αποστροφή ήταν μια ατυχής στιγμή για τον καλλιτέχνη και όχι σημάδι μιας ‘’ληγμένης’’ πορείας.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.