Μεγάλη συμμετοχή στην κοινωνική δράση για την οστεοπόρωση




petakolaz

Με πρωτοβουλία του τμήματος γυναικών της Β2 ΝΟΔΕ (Β2 ΝΟΔΕ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) και με τη συνέργεια της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00, η κοινωνική δράση με τίτλο ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ.

Σε συνεργασία με το σύλλογο σκελετικής υγείας ”ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ”, 131 συμπολίτες μας, Δημότες του Αλίμου αλλά και από τις περιοχές ευθύνης της Β2 ΝΟΔΕ, εξετάστηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό και τους δόθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα.

Ο κύριος Ελευθέριος Καραδήμας, ορθοπεδικός-χειρουργός έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές στους εξεταζόμενους ενώ στις 13:00 έδωσε διάλεξη για τα ζητήματα της σκελετικής υγείας με έμφαση στην οστεοπόρωση. Ακολούθησε διάλογος πέραν της μίας ώρας πάνω σε απορίες.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Νέας Δημοκρατίας και θα επαναληφθεί και σε άλλους Δήμους, ενώ θα υπάρξουν και αντίστοιχες δράσεις ιατρικού ενδιαφέροντος σύντομα και στον Άλιμο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

peta1

peta3

peta5

peta9

peta6

peta4

peta2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.