Έτρεξαν για τις άπορες οικογένειες της Ηλιούπολης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
kefama1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στην Ηλιούπολη ο «Ημιμαραθώνιος Αγάπης» από τα Φροντιστήρια ΚΕΦΑΛΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του ΠΑΟΔΗΛ, με σύνθημα «Τρέχουμε για τις άπορες οικογένειες της Πόλης μας».

Ήταν μια πρωτοβουλία των υπεύθυνων των Φροντιστηρίων ΚΕΦΑΛΑ, οι οποίοι κατοικώντας και δουλεύοντας για περισσότερα από 35 χρόνια στην Ηλιούπολη, αποφάσισαν να οργανώσουν ένα αθλητικό δρώμενο, το οποίο θα δώσει μια οικονομική ανάσα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου ξεκίνησε από την Λ. Πρωτόπαπα και Βούλγαρη και τελείωσε στην οδό Μαδύτου, στον Υμηττό. Η συνολική απόσταση που διανύθηκε ήταν περίπου 3 χιλιόμετρα.

kefama5

Οι συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος, έκαναν ασκήσεις προθέρμανσης και αποθεραπείας υπό τις υποδείξεις της καθηγήτριας πιλάτες Μάντης Περσάκη ενώ ο πρωταθλητής του Kick boxing 9Αλέξανδρος Νικολαϊδης καθοδήγησε την πορεία.

Το ίδιο βράδυ παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, η οικογένεια Κεφαλά, παρέδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο Γεώργιο Χατζηδάκη προκειμένου να δοθούν στις οικογένειες.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια αυτή, που είχε ως σκοπό την βοήθεια προς τους άπορους συμπολίτες μας. Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο ΠΑΟΔΗΛ , θα στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους σημαντικές, ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες.

kefama4

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

kefama6

kefama2

kefama3

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.