Αποχαιρέτησαν το 2016 με χορούς και τραγούδια (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με χορούς, τραγούδια και σπιτικές λιχουδιές αποχαιρέτησε το 2016 ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ”.

Mέσα στην κατάμεστη αίθουσα, στην οδό Δωδεκανήσου 57, χορευτές- μέλη του συλλόγου και φίλοι, διασκέδασαν με όμορφη παραδοσιακή μουσική και γεύτηκαν υπέροχες σπιτικές λιχουδιές.

Το γλέντι ξεκίνησε το μεσημέρι και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Το Δ.Σ του “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ”, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία και Καλή Χρονιά εποικοδομητική και ελπιδοφόρα μέσα από μία κοινή δράση προάσπισης, διατήρησης και ανάδειξης των διαχρονικών αξιών της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Την εκδήλωση μας αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης,  ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής και ο αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Από αριστερά Σταυρούλα Μακρή (αντιπρόεδρος του “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ”), Στέφανος Διαμαντής, Λευτέρης Κορναράκη (πρόεδρος του “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ”, Ανδρέας Κονδύλης, Γιάννης Βέργης (γενικός γραμματέας “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ¨) και Νίκος Αλβανός.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.