To Tεχνικό Πρόγραμμα 2017 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου




alimoslive

Προσκαλείσθε να προσέλθετε στη 28 η δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ & Λεωφ. Ποσειδώνος) – Αίθουσα Βασίλη Κατσή, την 16η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί: ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής με τίτλο «Κατάρτιση Σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2017 Δήμου Αλίμου».

ΘΕΜΑ 2 ο Έγκριση συμμετοχής και μετακίνησης Δημοτικών Συμβούλων και υπαλλήλων του Δήμου μας στο τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 1-3 Δεκεμβρίου 2016.

ΘΕΜΑ 3 ο Πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος.

ΘΕΜΑ 4 ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Α΄ Κρατικός Παιδικός Σταθμός».

ΘΕΜΑ 5 ο Ορισμός επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Μικροεπισκευές και μικροεπεκτάσεις του δικτύου ομβρίων σε διάφορα σημεία του Δήμου».

ΘΕΜΑ 6 ο Έγκριση της Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής «Έγκριση έκθεσης της Επιτροπής Εκτίμησης και Εκποίησης Ακινήτων για τον επανακαθορισμό τιμής μονάδας προσκυρωτέου τμήματος επιφανείας 3,80 τ.μ. στο ΟΤ 343 στην περιοχή «Αμπελάκια».

ΘΕΜΑ 7 ο Χορήγηση νέων αδειών αποκλειστικών θέσεων στάθμευσης.

ΘΕΜΑ 8 ο Έγκριση και διάθεση πίστωσης που αφορά σε έκτακτη επιχορήγηση στα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου» και «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου».

ΘΕΜΑ 9ο Ακύρωση της 130/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση επιχορήγησης του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλίμου.

ΘΕΜΑ 10ο Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.