Στον Άγιο Δημήτριο το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Σπαλιάρα




spaliaras

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου  θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Μπάμπη Σπαλιάρα, πατέρα του μοντέλου Γιάννη Σπαλιάρα, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει μεγαλώσει στο Μπραχάμι, έμαθε για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα ενώ βρισκόταν στο studio της εκπομπής La Biri Biri.

Ο Φάνης Οικονομάκος, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”, φίλος του εκλιπόντος έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

“Αύριο Πέμπτη και στις 3:00 μ.μ., στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου αποχαιρετάμε τον Καλό Φίλο, τον Καλό Δημότη, τον Εξαίρετο Πατέρα και Άνθρωπο
Μπάμπη Σπαλιάρα
Θερμά συλλυπητήρια στη σύντροφο της ζωής του Λίτσα και στα εξαίρετα παλληκάρια, του Δημήτρη και Γιάννη.
Δυσαναπλήρωτο το κενό για όλους μας”
Φάνης Οικονομάκος

Ο παρουσιαστής ενημερώθηκε  από συγγενικό του πρόσωπο λίγο πριν την έναρξη της σημερινής εκπομπής La Biri Biri, πως ο πατέρας του δεν ήταν καλά στην υγεία του. Η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς τον Γιάννη Σπαλιάρα και αργότερα η Χριστίνα Λαμπίρη και οι συνεργάτες της ενημερώθηκαν πως τον «έχασε». Ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως ήταν φυσικό, δεν βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή και οι συνεργάτες του τού έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης για τις δύσκολες ώρες που περνά μετά την απώλεια του πατέρα του.

Βαρύ το πένθος για τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Είμαστε κοντά του. Του στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας, είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι πάρα πολύ φτωχά. Ειλικρινά τι να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει χάσει ένα μέλος της οικογένειας του. Ειδικά όταν μιλάμε για γονείς. Ήταν και εντελώς ξαφνικό και αναπάντεχο. Έτσι κι αλλιώς ο θάνατος είναι κάτι σκληρό, αλλά όταν φεύγει και έτσι χωρίς να έχεις προλάβει να προετοιμαστείς, να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι μπορεί να συμβεί και αυτό το ενδεχόμενο, είναι ακόμα σκληρότερο. Να στείλουμε την αγάπη μας και μια τεράστια αγκαλιά στον αγαπημένο μου, τον Γιάννη Σπαλιάρα. Καλό ταξίδι στον πατέρα του. Αυτό που σου είπα Γιάννη μου στο τηλέφωνο. Οι άνθρωποι μπορεί να φεύγουν ως εικόνα, αλλά είναι πάντα κοντά μας, ποτέ δεν χάνονται, είναι στην καρδιά μας, είναι στο μυαλό μας, είναι στην ψυχή μας, είναι μαζί μας συνέχεια και ίσως είναι και περισσότερο μαζί μας από όσο ήταν όταν βρίσκονταν εν ζωή» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.

zappit.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.