Συνάντηση της Ανδρούτσου με τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια




15agios2

Συνάντηση με τα 15μελή μαθητικά συμβούλια των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης πραγματοποίησε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, η Δήμαρχος Aγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου μαζί με τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής, Τάσο Αδαμόπουλο και Δημήτρη Μπουραντώνη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Πάνο Μπαντούνα.
Κεντρικό θέμα της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Στρογγυλού (Α’ Γυμνάσιο – Λύκειο), ήταν η αξία της συμμετοχής των μαθητών/μαθητριών και η εμπλοκή τους στα θέματα της πόλης, αλλά και η ενεργοποίησή τους στο πλαίσιο των δημοκρατικών θεσμών και η εκπροσώπησή τους στο Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής από τη μαθήτρια του 3ου Λυκείου.
Τέλος, αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται κάθε 3 μήνες συναντήσεις μεταξύ της Δημάρχου και των 3μελών Προεδρείων των 15μελών προκειμένου να τίθενται από τους μαθητές ζητήματα που αφορούν στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

15agios3

15agios1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.