Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία του Αγίου Δημητρίου και του Αλίμου
anakperi1

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστου Καπάταη, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας με σκοπό τον συντονισμό δράσης αλλά και την διευθέτηση των τελικών ενεργειών προκειμένου να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία «Έλα στον κύκλο μας» των δήμων Αλίμου και Αγίου Δημητρίου.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Οι εκπρόσωποι του ΕΔΣΝΑ παρουσίασαν όλες τις πτυχές του προγράμματος και δήλωσαν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα αλλά και την πλήρη διαθεσιμότητά τους.

Οι Δήμαρχοι δήλωσαν την αμέριστη στήριξη τους, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα.

anakperi4

anakperi3

Οι Διευθυντές εκπαίδευσης από την μεριά τους με την επιστημονική τους γνώση, δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.
Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο θα λειτουργήσει σε όλους τους Δήμους του Νότιου Τομέα Αθήνας.
Εντείνουμε την προσπάθεια μας σε συνεργασία με τον Α΄ βαθμό Ο.Τ.Α και την εκπαιδευτική κοινότητα, για γρήγορη μετάβαση στο νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων με τρόπο ορθολογιστικό, σύννομο, εναρμονισμένο με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.

anakperi2
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι: Δήμαρχοι Αγ.Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Αντιδήμαρχος Αλίμου Αρτέμης Καραμολέγκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, Σοφία Κορωναίου-Καμπά, το στέλεχος του ΕΔΣΝΑ κ. Σταματοπούλου Ευθυμία, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης της Α΄θμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Κέντρος και της Β΄θμιας Εκπαίδευσης κ. Βαρελάς Άρης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Μαρία Αραπάκη, και ο Διευθυντής του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Νότιου Τομέα Λεωνίδας Μύαρης.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.