Πικετοφορία στους δρόμους του Μπραχαμίου για την απεργία της 8ης Δεκέμβρη
apergiaagios
Κατά τη σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Αγίου Δημητρίου, στις 23-11-2016, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πικετοφορία στους δρόμους του Μπραχαμίου, την Παρασκευή 25-11-2016, ώρα 18:30, με σημείο αφετηρίας το κτήριο της οδού Πηλέως 56.
Οι λαϊκοί φορείς θα προπαγανδίσουν την απεργία της 8ης Δεκέμβρη 2016 με πανό και σημαίες, μοιράζοντας υλικό στον κόσμο για τη σημασία των συλλογικών συμβάσεων και τη σημασία της επιτυχίας της απεργίας.

Η Ένωση ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου καλεί τους επαγγελματίες της περιοχής να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με την ενεργό συμμετοχή τους. Τα εμπορικά μαγαζιά που θα είναι ανοιχτά την ώρα της πικετοφορίας, να στηρίξουν με τον τρόπο τους, παίρνοντας υλικό, μοιράζοντας το σε διπλανά τους μαγαζιά, σε πελάτες, συζητώντας με όλους για τα κοινά μας προβλήματα και την λύση που δίνει σε αυτά ο οργανωμένος αγώνας.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ένωσης ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.