“Κατηγορηματικό όχι σε σταθμό απορριμμάτων σε κατοικημένη γειτονιά”




papanikskou

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στέλνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, για το σχέδιο δημιουργίας σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων, στα σύνορα με το Ελληνικό.

“Δεν πρόκειται να αφήσουμε να συντελεστεί ένα οικιστικό και περιβαλλοντικό έγκλημα, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να αποσυρθεί και η τελευταία σκέψη για το θέμα αυτό” λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας.

Την πρόταση έχει καταθέσει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Νωρίτερα ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση κατά του δημάρχου Γλυφάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

H ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:

Το σχέδιο για δημιουργία σταθμού απορριμμάτων στα σύνορα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με τον Δήμο Γλυφάδας, δίπλα σε σπίτια, πάνω στο ρέμα της Ευρυάλης, σε μια λωρίδα γης, είναι υπαρκτό στα σχέδια ορισμένων (στη φωτογραφία αποτυπώνεται το ακριβές σημείο).
Στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Να το ξεχάσουν! Δεν πρόκειται να αφήσουμε να συντελεστεί ένα οικιστικό και περιβαλλοντικό έγκλημα, μόνο και μόνο επειδή αυτό βολεύει κάποιους. Για αυτό το λόγο χθες το δημοτικό μας συμβούλιο υιοθέτησε και σχετικό ψήφισμα.
Αγαπάμε την πόλη μας – και την ευρύτερη περιοχή μας – κάνουμε το παν για να τη βελτιώσουμε και να την αναβαθμίσουμε και θα δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να καταστρέψει ένα κομμάτι της. Στόχος μας είναι να λύσουμε προβλήματα, με διάλογο, νηφαλιότητα και συναίνεση – και όχι να αφήσουμε να δημιουργηθούν καινούργια. Θα ενημερώνουμε όλους τους Γλυφαδιώτες, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, συνεχώς για τις εξελίξεις στο ζήτημα αυτό και για τις ενέργειές μας.
Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να αποσυρθεί και η τελευταία σκέψη για το θέμα αυτό.

lorida

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.