Όταν η αερογραφία συναντά τη ζωγραφική




vourliotis1

Στις 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00, στην Άνω Γλυφάδα, οδός Αρετής 80, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Νίκου Βουρλιώτη.

Ο Νίκος Βουρλιώτης μας προτείνει να επικεντρωθούμε στην αισθητική της εσωτερικής ομορφιάς με τη νέα του συλλογή: Όταν η Αερογραφία Συναντά τη Ζωγραφική. Οι πίνακες σε καμβά και σε ξύλο ταιριάζουν σε κάθε χώρο και αναδεικνύουν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που συγκινεί και εντυπωσιάζει.

Η αγάπη για την εκλεπτυσμένη εκφραστικότητα οδήγησε το Νίκο Βουρλιώτη να ασχοληθεί με την μοναδική τεχνοτροπία της αερογραφίας. Μεγάλο μέρος των έργων είναι εμπνευσμένο από τον θαυμασμό του καλλιτέχνη για τη θάλασσα και τη φύση.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή από 19 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου 2016. Θα λειτουργεί καθημερινά 11.00-14.00. Ενώ το Σαββατοκύριακο θα λειτουργεί από 10.00-14.00 και 18.00-21.00. Στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστούν και ειδικές ξυλόγλυπτες κατασκευές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.