Mάχη με τα σκουπίδια στο Ελληνικό – Ο Κονδύλης σε ρόλο πυροσβέστη




dimarxoiaerodromiou

Το “καυτό” θέμα των σκουπιδιών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου, που έγινε χθες το βράδυ. “Είναι ευθύνη της Πολιτείας. Μόνο με κοινή λύση θα προχωρήσουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

“Το σενάριο που εξετάζει ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης (δημιουργία σταθμού απορριμμάτων, στα σύνορα με τη Γλυφάδα), δεν αποτελεί τον κοινό μας στόχο. Στη σωστή κατεύθυνση είναι η πρόταση των τριών πρώην δημάρχων. Είναι ευθύνη της Πολιτείας, να μας φωνάξει μαζί με την Περιφέρεια και να υποδείξει το χώρο, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σταθμού μεταφόρτωσης και επεξεργασίας απορριμμάτων που θα λειτουργεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εμείς έχουμε καταθέσει τη δική μας πρόταση”.

Ο πρώην δήμαρχος Θάνος Ορφανός πρότεινε να γίνει διαδημοτικό συμβούλιο για το θέμα των σκουπιδιών.

“Ακούμε ότι θέλει ο επενδυτής να διαχειρίζεται το θέμα με τα σκουπίδια. Είναι λεφτά των δημοτών” είπε

Ρόλο πυροσβέστη παίζει ο Ανδρέας Κονδύλης στη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Κωνσταντάτο και στον Γιώργο Παπανικολάου.

“Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης πηγαίνει μόνος του” είπε ο δήμαρχος Αλίμου. “Μιλάω και με του δύο δημάρχους. Εφόσον ωριμάσουν οι συνθήκες να γίνει το διαδημοτικό συμβούλιο”

Η Κυριακή Καμαρινού επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλίμου, είπε ότι πρόκειται για θέμα κεντρικού σχεδιασμού του κράτους που αφορά όλο το λεκανοπέδιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χοντραίνει η κόντρα για τα σκουπίδια

“Κατηγορηματικό όχι σε σταθμό απορριμμάτων σε κατοικημένη γειτονιά”

Τι λένε οι πρώην δήμαρχοι για τα σκουπίδια στο Ελληνικό

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.